Read Hiljainen tyttö by Peter Høeg Free Online


Ebook Hiljainen tyttö by Peter Høeg read! Book Title: Hiljainen tyttö
The author of the book: Peter Høeg
Edition: Tammi
Date of issue: 2007
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.48 MB
City - Country: No data
Loaded: 1839 times
Reader ratings: 3.7

Read full description of the books:Peter Høegin Hiljainen tyttö on monisyinen, jännittävä ja täynnä kiehtovia henkilöhahmoja. Hänen aiempien kirjojensa ystävät saavat sekä yllättyä että löytää tuttuja elementtejä. Peter Høegin kirjalliseen ominaissointiin on nyt tullut uutta täyteläisyyttä ja rauhaa.

Hiljainen tyttö sijoittuu lähitulevaisuuteen, maanjäristyksen jälkeiseen Tanskaan, jossa Kööpenhamina on vajonnut osittain veden alle. Romaanin päähenkilö on Kasper Krone, maailmankuulu sirkustaiteilija, klovni, joka pelaa mielellään pokeria ja kuuntelee Johann Sebastian Bachin musiikkia. Kasperilla on ilmiömäinen kuulo: maailma on hänelle äänikartta, jossa kaikella on ominaissointinsa, myös ihmisillä. Hänellä on myös ilmiömäisen suuri verovelka, minkä vuoksi hän joutuu jatkuvasti pakenemaan viranomaisia. Kasperia ei ole kuitenkaan helppo pyydystää. Hän taitava pakenija, huijari ja ilveilijä, mutta myös totuuden tavoittelija, etsijä.

Sirkuksen ollessa talvileirillä lähellä Kööpenhaminaa, Kasperin luo ilmaantuu 10-vuotias KlaraMaria, joka kertoo, että hänet on siepattu. Toisin kuin lapset yleensä tyttö on täysin keskittynyt ja hänen ominaissointinsa takana on jotain sellaista mitä Kasper ei ole koskaan kokenut: täydellinen hiljaisuus. Pian Kasperille selviää, ettei KlaraMaria ole ainoa lajissaan. Samanlaisia hiljaisia lapsia on kymmenkunta. Kerran vuodessa heidät tuodaan Kööpenhaminaan eri puolilta maailmaa. Kuka heitä ohjailee ja mihin heitä on tarkoitus käyttää?


Download Hiljainen tyttö PDF Hiljainen tyttö PDF
Download Hiljainen tyttö ERUB Hiljainen tyttö PDF
Download Hiljainen tyttö DOC Hiljainen tyttö PDF
Download Hiljainen tyttö TXT Hiljainen tyttö PDFRead information about the author

Ebook Hiljainen tyttö read Online! Peter Høeg was born in Copenhagen, Denmark. Before becoming a writer, he worked variously as a sailor, ballet dancer, and actor. He published his first novel, A History of Danish Dreams (1988), to positive reviews. However, it was Smilla’s Sense of Snow (1992), a million-copy best seller, that earned Høeg immediate and international literary celebrity. His books have been published in more than thirty countries.


Reviews of the Hiljainen tyttö


RYAN

Not when you can say the book is better.

DYLAN

An interesting book that says more than you can fit

JULIA

Why do I need to specify a phone number?

CAMERON

Do you need a book to diversify your evening? Maybe you found her.

LEAH

Not impressed
Add a comment
Download EBOOK Hiljainen tyttö by Peter Høeg Online free

PDF: hiljainen-tytt.pdf Hiljainen tyttö PDF
ERUB: hiljainen-tytt.epub Hiljainen tyttö ERUB
DOC: hiljainen-tytt.doc Hiljainen tyttö DOC
TXT: hiljainen-tytt.txt Hiljainen tyttö TXT